gradec

2.13.2009

Skenderbeu-monument-Prishtine

Adem Jashari dhe Ibrahim RugovaAdem Jashari dhe Presidenti Rugova-Konferencë shtypi-Tiranë,1993.

Adem dhe Hamz Jashari

Shqipëria 1443-1449